NINA JERŠE || Osnivač i izvršni direktor

Prvobitno ekonomista, Nina je bila zauzeta usponom na korporativnoj lestvici, radeći 12 godina kao menadžer kancelarije u različitim američkim korporacijama, kada je shvatila da njenim preduzetničkim i kreativnim sposobnostima treba nešto više. Njena želja da poseduje sopstveni biznis, kao i opsesija cvećem i mogućnost da druge ljude čini srećnima rezultirali su stvaranjem cvećare i kreiranje različitih poklona.

Web-shop Nina & Valentin

Nakon šest godina bavljenja ovim samo kao sporednim poslom / hobijem, Nina je konačno imala hrabrosti da napusti svoj korporativni posao i da se uroni u svet cveća. Nina je započela sporedni projekat sa svojim bratom Alešom, prodavanjem cveća na poklone, što je brzo postalo ultra popularno.

Bucket of Love – Kofa Ljubavi

„Verujem da je naša pažnja prema detaljima ključni faktor“, objašnjava ona. „Svi naši aranžmani dolaze u prelepim ručno rađenim kutijama. Takođe koristimo najkvalitetnije cvetne potrepštine i samo najsavršenije najlepše ruže, ljiljane i hortenzije kako bismo bili sigurni da je svaki pojedinačni aranžman besprekoran. “

Upravo ovi elementi čine Bucket of Love aranžmane popularnim poklonom za svaku priliku, i nije iznenađujuće što se i nekoliko velikih imena zaljubilo u ovaj butik.

Šest meseci kasnije, Bucket of Love ima svoje franšize u Ljubljani, Beču, i Beogradu. Bucket of Love takođe nudi isporuku aranžmana širom sveta kupcima iz preko 85 zemalja!

„Veoma smo strastveni u onome što radimo, tako da su svi naši cvetni aranžmani napravljeni s ljubavlju i nadamo se da ćete uživati u njima“.

“What you seek is seeking you.” – Rumi