Sve porudžbine primljene do 9:00 časova ujutro biće realizovane još isti dan u Beogradu i okolini!

VREME I NAČIN DOSTAVE

Online cvećara Bucket of Love, prima porudžbine 24/7. Sve porudžbine primljene od ponedeljka do petka do 9:00 sati ujutro biće realizovane istog dana. Porudžbine primljene posle 11:00 časova biće realizovane sledeći radni dan. Porudžbine za koje želite dostavu subotom, nedeljom ili praznikom, biće realizovane u željenom vremenu, ali pod uslovom da je porudžbina data na radni dan do 11:00 časova. 

Pošiljke šaljemo kurirskom službom Wolt i Post Express, sa kojom imamo sklopljen ugovor, ali zadržavamo pravo da možemo sami odabrati drugu kurirsku službu i cvećaru u blizini naručioca, ako će to uticati na bolju efikasnost i bržu isporuku.
Naručilac može da bude i primalac. Pored primaoca, proizvod može da preuzme bilo koja osoba na istoj adresi ukoliko to navedete pri naručivanju.

Za dostavu u bolnice, hotele i kancelarije kod porudžbine obavezno napišite tačan naziv firme, adresu, broj telefona primaoca, broj sobe, sprat i sve neophodne podatke.

Dostava na navedenu lokaciju se smatra izvršenom, čak i kada pošiljku preuzme osoba koja je zadužena za preuzimanje pošiljke.

Ukoliko dostava nije uspešna, u slučaju da je primalac odsutan, kurirska služba ostavlja obaveštenje. Tako da primalac pošiljke može nazvati i dogovoriti se za preuzimanje kad mu odgovara. Prilikom porudžbine morate obavezno napisati vaš broj mobilnog telefona na koji ste uvek dostupni, jer ćemo vas pozvati u slučaju da primalac nije dostupan u dogovoreno vreme.

DOSTAVNI ROK

Bucket of Love tim će se potruditi, da naručeni proizvod – aranžman bude dostavljen u navedenom roku. Bucket of Love online cvećara zadržava pravo, da sat dostave prilagodi svojim mogućnostima, ali ne više od sat pre ili jedan sat kasnije od datog roka dostave.

 IZVRŠENA DOSTAVA

Bucket of Love tim će naručioca aranžmana obavestiti o izvršenoj dostavi (putem sms-a, elektronskom poštom ili pozivom). Naručilac se obavezuje da će u vremenu dogovorene dostave, biti dostupan na datom kontakt telefonu, kako bi ga ponudilac mogao kontaktirati u slučaju neplaniranih događaja pri dostavi proizvoda – aranžmana.

Dostava se smatra izvršenom kad primalac ili odgovorno lice na adresi primaoca potpiše da je primio proizvod.

Bucket of Love tim će se na što efikasniji način potruditi da proizvod – aranžman bude dostavljen u dogovoreno vreme.

U navedenimprimerima ispod, aranžman će se smatrati dostavljenim :

 • Primalac ne želi da preuzme proizvod – aranžman
 • Adresa i/ili ostali podaci o primaocu nisu ispravni
 • Primalac u vreme dostave nije na navedenoj lokaciji, a prisutne osobe (komšije, cimeri, kolege sa posla, itd ) ne žele da prime aranžman.
 • Viša sila, koja ponudioca sprečava da sprovede dostavu (prirodne katastrofe).     

U sva četiri navedena primera naručioc će biti obavesten o nastaloj situaciji. Međutim u prve tri tačke, naručioc, po njegovoj želji možeodlučiti da se naručeni proizvod dostaviti na njegovu adresu. I to u vremenskom periodu od 30 minuta od vremena kad se dostava nije mogla realizovati, ako naručilac nije dostupan, tada će se pošiljka smatrati izvršenom.

CENA DOSTAVE

Za Beograd i okolinu cena brze pošte je 850 din.
Cena dostave paketa Poštom Srbije izvan centra je 850 din.

OBUSTAVA PORUDŽBINE

Porudžbina se može otkazati najmanje 24 sata pre isporuke, isključivo pozivom na broj telefona +381 65 301 86 10 WhatsApp, Viber

 NAČIN PLAĆANJA

 • kreditnom ili debitnom karticom
 • uplatom na naš DINARSKI račun:
 • 265-1090310001015-61
 • DEVIZNI račun (iz inostranstva):
 • RS35265100000017414364
 • SWIFT Code RZBSRSBG Memento Vivere, d.o.o Beograd-Čukarica
 • PayPal nalogom
 • Western Union
 • PostNet